گروه خبري : اخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1401/05/10 - 12:12
كد :111

عکاسی پرتره کودک

عکاسی پرتره کودک یا بزرگسال یعنی عکاسی از یک یا چند فرد یا چهره که معمولا در استودیو و با نورپردازی مصنوعی انجام می شود با این حال می توانید این کار را با نور طبیعی و خارج از استودیو انجام دهید. بهتر است از فاصله کانونی کمتر از ۵۰ میلی متر استفاده نشود.

زیرا فرم چهره را غیر طبیعی می کند لازم است کمی از سوژه فاصله بگیرید و سپس زوم کنید معمولا فاصله های کانونی بین ۵۰ تا ۱۵۰ برای عکاسی پرتره پیشنهاد می شود و بهتر است در صورت امکان ا زمحدوده ۸۵ تا ۱۰۰ استفاده کنید . حساسیت در مورد فاصله کانونی در پرتره های گروهی کمتر است.
عکاسی های پرتره را بهتر است با عمق میدان کم (یعنی با دیافراگم باز) تهیه نمایید. تا پس زمینه محو گرددو سوژه با تاکید بیشتری دیده شود. این مسئله در عکس های خارج استودیو کودک که معمولا پس زمینه شلوغ تری دارند اهمیت بیشتری دارد.
توصیه همیشگی در عکاسی پرتره کودک و بزرگسال یا همان عکاسی چهره این است که انعکاس نور در چشم دیده شود. به این نور برق چشم گفته می شود. عکاسان معمولا منبع نورهای مصنوعی یا نسبت سوژه با نورهای طبیعی را طوری تنظیم می کنند که انعکاس زیبایی در چشم دیده شود. این پدیده حالت بهتری به چشم می دهد.

عکاسی پرتره کودک

 

عکاسی پرتره کودک در فضای باز

وقتی در فضای باز و پر نور عکاسی می کنید فلاش تکمیلی را فراموش نکنید. گاهی اوقات نیازی به فلاش تکمیلی نیست ولی در این حالت نیز فلاش لطمه ای به عکس زده نمی شود.
بهتر است منبع یا منابع نور سوژه را تنظیم کنید مثلا اگر در فضای باز هستید سوژه را در جهتی قرار داده که به خوبی چهره او روشن شود و ترجیجا باز هم از فلاش تکمیلی استفاده کنید. اگر وسیه ای برای انعکاس نور داشته باشید می توانید آن را بر خلاف جهت منبع نور اصلی نور (خورشید) قرار دهید تا سایه های خشن را از بین ببرد.

عکاسی پرتره کودک در فضای بسته

در فضای بسته نیز باید منابع نور را تنظیم نمایید. مقلا اگر از نور پنجره استفاده می کنید محل مناسبی را برای سوژه انتخاب نمایید. اگر نور شما به چراغ ها محدود می شود می توانید با قرار دادن فلاش یا فلاش های بی سیم در محل مناسب نور بهتری ایجاد کنید.
اگر امکانات استودیویی در اختیار دارید توانایی مانور بیشتری دارید. در این حالت معمولا ۴ گروه نوری استفاده می گردد از جمله:
نور اصلی: معمولا با زاویه ۴۵ درجه و ارتفاعی حدود سر یا کمی بالاتر و پایین تر
نور فرعی: در خلاف جهت نور اصلی برای ملایم کردن سایه ها
نور مو: برای روشن کردن مرز مو و پس زمینه و عمق دادن به عکس
نور پس زمینه: برای ایجاد بعد در پس زمینه
معمولا برای پیاده سازی نوردهی پرتره از یک یا چند فلاش یا نور افکن و تعدادی انعکاس دهنده استفاده می شود. ن.ر فلاش ها و نور افکن ها هم معمولا با ابزارهای کمکی نرم می شود.

آتلیه کودک در کرج

نظرات كاربران :
نام :
ايميل :
متن نظر : *
 
متن بالا را وارد نماييد*